Προφίλ

Ξεκίνησα BMX το ’82.

Μετά από αρκετά χρόνια συμμετοχής στη σκηνή αποφάσισα να στήσω, μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο, ένα μαγαζί αφιερωμένο στο BMX. Αυτό έγινε το 1995 και σκοπός ήταν να αναδειχθεί το άθλημα.

Μετά από μια κακή χρονιά για την ελληνική σκηνή του BMX το 2000, αποφάσισα να μεταφέρω το μαγαζί σε έναν χώρο μεγαλύτερο, με σκοπό να διευρυνθούν οι ορίζοντες μας αλλά και του μαγαζιού και στις υπόλοιπες ποδηλατικές κατηγορίες. Έκτοτε, εξελισσόμαστε συνεχώς στην εξειδίκευση μας, σε όλα τα είδη της ποδηλασίας, βοηθάμε αθλητές (στήσιμο ποδηλάτου, service, χορηγία ανταλλακτικών ή/και ποδηλάτων). Πλέον παρέχουμε υπηρεσείες υψηλών προδιαγραφών, από μια απλή αλλαγή σαμπρέλας, επισκευή ανάρτησης μέχρι και custom κατασκευές. Επίσης στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, ρουχισμό καθώς και προστατευτικά είδη.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε αναβάτη, ανεξαρτήτου εμπειρίας και κατηγορίας, καθώς επίσης να μεταφέρουμε την αγάπη μας και τις γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο. Άλλωστε είναι γνωστό πως η ποδηλασία είναι άθληση και η άθληση, υγεία!

-Δημήτρης “Piranha” Δημητρόπουλος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ »

Copyright 2017 - 2023 © piranhabikes.gr

Back to top
× img

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ