Τρόποι Πληρωμής

1. Μέθοδος Αντικαταβολής

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρίας μεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Η υπηρεσία χρεώνεται με €.
Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν ισχύει για τις παρακάτω περιπτώσεις:
Για αγορές αξίας άνω των 1.000 € προς ιδιώτες (με Απόδειξη Λιανικής) και για αγορές αξίας άνω των 1500 € προς επαγγελματίες/ επιχειρήσεις (με Τιμολόγιο Πώλησης).
Για δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές όπως αυτές ορίζονται από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, καθώς και για τα ογκώδη ή βαριά αντικείμενα πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους 10 κιλών και άνω.

2. Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή prepaid κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Diners, EuroLine και American Express καθώς και τις prepaid κάρτες. Επιπρόσθετα σας παρέχει την δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελία σας σε δόσεις.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών υψηλής κρυπτογράφησης.
Για μεγαλύτερη ασφάλεια, η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας πραγματοποιείται απευθείας στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικών πληρωμών της AlphaBank. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων πιστωτικής κάρτας, δεν αποθηκεύεται στην ιστοσελίδα http://www.piranhabikes.gr.

3. Τραπεζική Κατάθεση

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Κατά την κατάθεση θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο σας, ώστε να μπορέσει το λογιστήριο μας να αναγνωρίσει την πληρωμή. Για γρηγορότερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, καλό θα ήταν να μας αποστείλετε με email στο info @ piranhabikes.gr ή με φαξ αντίγραφο του καταθετηρίου όπου θα αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας.
Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στο όνομα κάθε τράπεζας, και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα web banking της τράπεζάς σας. Αλλιώς χρησιμοποιείστε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς για να κάνετε την κατάθεση σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας που σας διευκολύνει.

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού:
IBAN:

EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού:
IBAN:

Δικαιούχος σε όλους του λογαριασμούς εμφανίζεται η εταιρία .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σου μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία που καταχωρήσατε την παραγγελία σας, θα προχωρήσουμε σε ακύρωση της.

4. Πληρωμή στο Κατάστημα

Μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα Piranha Bikes, να παραλάβετε και να πληρώστε την παραγγελία σας επί τόπου.

5. Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Paypal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα τρόπου πληρωμής το PayPal, και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός ενός με δύο λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στην ιστοσελίδα μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Τρόποι Αποστολής »

Copyright 2017 - 2023 © piranhabikes.gr

Back to top
× img

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ